Άρθρα
Αρχική  /  Άρθρα

Chat and that 5: Language learning... the more the merrier

0 comment

Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και η αξία του να μαθαίνει κανείς πολλές ξένες γλώσσες, ειδήσεις του σχολείου μας, περίεργα και αστεία περιστατικά που αφορούν τις ξένες γλώσσες γενικότερα, και η άποψη των δικών μας παιδιών, των μαθητών μας! Σας περιμένουμε!

Περισσότερα

Chat and that 4: Public Speaking Skills

0 comment

Δημόσιος λόγος, τεχνικές παρουσιάσεων, ειδήσεις και περίεργα περιστατικά. Όλα εδώ, στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παγουλάτου - Βλάχου και στην εκπομπή Chat and that!

Περισσότερα

Chat and that 3

0 comment

Η παράσταση αρχίζει! Βοηθάνε οι θεατρικές παραστάσεις στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας; Μάθετε πολλά και χρήσιμα για τη μέθοδο αυτή που συνδυάζει μάθηση και διασκέδαση και την προτιμούν μικροί και μεγάλοι!

Περισσότερα

Chat and that 2

0 comment

Summer courses! Το κουδούνι χτυπά... καλοκαιρινά. Βγαίνω κερδισμένος αν παρακολουθήσω ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα κι αν ναι με ποιον τρόπο; Αυτά και άλλα πολλά στο Chat and that με καλεσμένες την Κα Δημοπούλου, την Κα Καλογεροπούλου και τη μικρή Αλέξια.

Περισσότερα

Chat and that 1: Το homework γίνεται παιχνίδι με την ψηφιακή πλατφόρμα Express Digibooks!

0 comment

Η ψηφιακή πλατφόρμα Express Digibooks αλλάζει το τρόπο που γίνεται το homework στο σχολείο μας. Στο σημερινό podcast θα ακούσετε την άποψη των καθηγητών και την άποψη των παιδιών που πλέον κάνουν παιχνιδοποιημένες ασκήσεις, μαζεύουν πόντους, φτιάχνουν το Avatar τους και βοηθάνε την ομάδα τους να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία! Και όλα αυτά; Μέσω της καθημερινής τους μελέτης!

Περισσότερα