Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019!!!

  • Έναρξη 11:00 - 15/12/2019
  • Λήξη 21:30 - 15/12/2019
  • Μακ Μίλλαν 13, Άνω Πατήσια - Χάνσεν 25, Αγιος Ελευθέριος

 

            Με χαρά σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν τα κέντρα μας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11 π.μ έως 2.30 μ.μ στην οδό Μακ Μίλλαν 13, και από τις 5.30 μ.μ έως 9.30 μ.μ στην οδό Χάνσεν 25.

Θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, να αγοράσετε Χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, τα οποία έχουν κατασκευάσει οι μικροί μαθητές μας με έξοδα των κέντρων μας, καθώς και κεριά, σπιτικά γλυκά και λιχουδιές φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από εθελοντές γονείς και εργαζόμενους στο κέντρο μας. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, καθώς και μία κλήρωση όπου ο τυχερός θα κερδίσει ένα smart tablet με εφαρμογή Alexa speech assistant!!!

Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδώσει στις κατά τόπου γραμματείες έως την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου βιβλία, παιχνίδια και CD, τα οποία είναι σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να διατεθούν και αυτά προς πώληση.

Τα προϊόντα που θα διατίθενται στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα πωλούνται προς 2 ευρώ το τεμάχιο. Ας διδάξουμε τα παιδιά μας πως δίνοντας ακόμη και ένα μικρό ποσό μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε χαρά.

Όλα τα έσοδα θα γίνουν δωρεά στο κέντρο βρεφών “Η ΜΗΤΕΡΑ” και στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε και να βοηθήσουμε με τις αγορές μας να έχουν όμορφα Χριστούγεννα όλα εκείνα τα παιδιά που μας έχουν πραγματικά ανάγκη!